Tjejer ska ha kurvor,bara hundar faller för ben.

Rubriken stämmer faktiskt, tro det eller ej men det gör den. Har frågat ett flertal killar genom livets gång och alla jag frågat har faktiskt sagt att tjejer som är pinnsmala är inte ens snygga. Så tycker faktiskt att alla tjejer borde ta åt sig av detta och framför allt jag själv. Jag klagar på att jag har tjocka lår men vad gör det ? Det är bara lite extra att älska.
Man borde faktiskt vara nöjd med sig själv, okej visst om man är missnöjd med något så ska man få göra något åt det, börja äta nyttigare och träna, det är faktiskt det bästa för då blir man både hälsosammare och nöjdare med sig själv. Men tänk på saken innan ni gör något, vems skull är det du gör saken för ? är det för andra eller är det för din skull? Om det är för andras skull så borde du tänka om för gör ALDRIG något för någon annans skull. Vem tjänar på det?
Nej just det inte du iallafall, så om du är nöjd med dig själv borde alla andra vara det över dig med. Så ingen idé att göra något för någon annans skull.
Ta tex. bilden här nedanför som ett exempel, det är en bild på mischa barton från 2004 och 2008. Vilken bild tycker tycker ni hon är finast på ?
Själv tycker jag bilden från 2008 där hon har lite mer kurvor, hon är verkligen inte tjock eller något men hon har former jämfört med den andra bilden, där har hon bara skinn och ben, verkligen inte snyggt någonstans.
Så tjejer va nöjda med er själva, det är väl onödigt att gå runt hela livet och va missnöjd med dig själv när du är unik så som du är
och jag lovar dig, minst en kille tycker att du är helt perfekt så som du är och minst en tjej skulle kunna dö för att få ditt utseende.
take care// Daniella <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej du har en väldigt bra blogg ,

men jag undrar vad tycker du om din klass ? vilka brukar du umgås med i klassen när du är i skolan ( vilka trivs du att umgås med ) ? :D

2011-11-23 @ 20:50:36
Postat av: emma you know <3

danni vilken bra text, tror du fick minst 100 tjejer att få bättre självförtroende, :)<3

2011-11-24 @ 13:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0