Saknad :'(

Det finns något som jag saknar så sjukt jävla mycket och det är Gucci och Kevin, två hundar som vi hade innan :( jo men det är såhär.. för ett och ett halvt år sedan hade vi två hundar som hette Gucci och Kevin. Dom var verkligen världens underbaraste hundar. Gucci var verkligen den finaste hunden man kan tänka sig och han var alltid så himla glad. När man kom hem så kom han alltid och viftade på svansen och var alltid så välkomnade så det var verkligen underbart att komma hem. Gucci var inte den där kelgosiga hunden utan han nöjde sig med att man kliade honom en stund sen gick han därifrån. Och sen har vi kevin, som var världens gulligaste nallebjörn. Han ville alltid bli kliad och älskade att sitta eller ligga i knän och speciellt i pappas. Han var verkligen pappas hund, följde efter honom typ överallt, men när pappa inte var hemma så var jag hans favorit. Man kunde ligga å sova på honom och gosa i all oändlighet, sån sjukt gosig hund. Dessa två hundar var verkligen som mina bästa vänner, dom förstod alltid när något var fel och ibland känndes det som om dom var dom enda som verkligen lyssnade och brydde sig. Det låter kanske helt sjukt, men så var det iallafall. Om jag satt å grät så kom dom alltid och slickade mig i ansiktet och sedan ville dom busa :') Jag var så lycklig som hade dom två, mina alldeles egna änglar!
sedan när mamma och pappa skiljde sig år 2009 så var vi tvungna att sälja Gucci och Kevin för både mamma och pappa skulle flytta till varsin lägenhet och det skulle varit elakt mot hundarna om vi behöll dom för dom älskade verkligen att vara ute, dom låg ute på våran gräsmatta hela dagarna och älskade att gå långa promenader. Och när vi skulle flytta till lägenhet så skulle dom inte kunna var ute hela dagarna eftersom att vi inte har någon trädgård nu. Så mamma och pappa bestämmde sig för att sälja Gucci och Kevin.
Och det var nog det jobbigaste jag någonsin har varit med om, det var som att förlora ens bästa vän, någon man känt hela livet. Jag glömmer aldrig sista gången jag såg dom, dom bara låg där ute och såg så sorgsna ut. Jag tror dom fattade att något var på gång, för verkligen alla bara satt och grät och pussade å kramade dom. Mina tårar bara rann och rann, dom tog aldrig slut. Visste inte vart jag skulle ta vägen för jag kunde inte göra något annat än att gråta, det kändes verkligen som världens undergång och att jag aldrig skulle kunna leé igen.. Glömmer det aldrig för det var någonting som verkligen gjorde ont i hjärtat.. Det kändes som om en del utav mig försvann när vi lämnade bort dom, för dom betydde verkligen allt för mig, det var inte bara två hundar utan det var även två familjemedlemmar som fick lämnas bort till några andra.
Jag kommer aldrig att glömma bort sista gången jag såg dom, den 21 juni 2009 var sista gången jag fick krama och se dom en sista gång.
skulle verkligen göra allting för att få se dom igen och det hoppas jag att jag kommer att få göra och det kommer jag att göra för nån gång så kommer jag att åka å hälsa på dom där dom nu bor, det är jag säker på !
för två så underbara hundar kommer jag aldrig att glömma. Jag kan inte fatta hur man kan älska två djur så mycket, men alla ni som har något slags djur vet att det går, för dom förstår en på ett helt annat sett än vad människor gör, man kan verkligen prata med ett djur och det känns som om dom verkligen lyssnar, fast ja det är väl för att dom inte kan göra så mycket annat än att sitta där å se sööt ut :')
men iallafall jag klarade mig ur det och kännde mig mycket starkare och om jag klarar något så svårt som att lämna bort något som betyder så sjukt mycket så klarar jag nog faktiskt det mesta. Jag är inte en sån tjej som gråter mycket alls, gråter nästan aldrig, men ibland sitter jag och tänker på gucci och kevin och då kommer tårarna, men alla tårarna är dom värda för dom är verkligen det bästa man kan ha.

Gucci & Kevin, jag glömmer er aldrig. Jag saknar er sjukt mycket, ni var det bästa för mig mina två alldeles egna små älsklingar. Det var ni två som gjorde mig på bästa humöret och det var ni två som fick mig att glömma alla svåra stunder. Även fast ni inte är "våra" hundar längre så kommer ni alltid att finnas kvar i våra hjärtan. Jag älskar er båda och skulle göra allt för att få tillbaka er igen ♥♥

kevin bebis.

gucci


♥ J A G  Ä L S K A R  E R ♥

Kommentarer
Postat av: lisa

men gud va söt danni , hahah <3

2011-02-02 @ 17:52:17
URL: http://lisaabergs.blogg.se/
Postat av: emmaaa

aw fan va fint skrivit, fick ju en liten tår själv ju, jag finns alltid och det vet du & jag fattar att det är svårt oså ): <3

gumman <3

2011-02-05 @ 22:37:51
URL: http://emmassagman.blogg.se/
Postat av: Mickan

Vilket fint inlägg syster. Jag saknar dem också ska du veta:(<3<3 Våra små älsklingar(L)

2011-02-11 @ 17:10:02
URL: http://mikaelabackman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0